Definitief logo youtube2.png

Virtueel kerst- en nieuwjaarsconcert

Sinds maart 2020 werd ons leven op zijn kop gezet. We moesten met z'n allen ons normale leven even op pauze zetten, en sindsdien zien we af en toe al weer wat glimpen van ons oude leven. Het is een moeilijke balans tussen nu eens wat losser, dan weer voorzichtiger.

 

Jammergenoeg komt een nieuwe variant ook tijdens de feestdagen  van 2021 weer roet in het eten gooien. En zo worden de feestdagen voor iedereen weer wat eenzamer dan voor de coronacrisis. Zéker voor de kwetsbare ouderen in woonzorgcentra.

 

Het Brussels kamermuziekduo an enCHANTed FLUTE liet vorig jaar haar kerstconcert professioneel opnemen in de Franse Salons te Antwerpen. Ze willen met hun concert een lichtpuntje, wat troost en hoop voor een beter 2022 bieden. 

An enCHANTed FLUTE bestaat uit Paulien Van Overmeire als sopraan en Miriam De Wolf op dwarsfluit. Voor de gelegenheid nodigden ze Hiu-Man Chan uit. In het kerstconcert staat het kerstrepertoire centraal. De bekende liederen “Stille Nacht, Heilige Nacht”, “O denneboom” en “Ave Maria” komen aan bod en worden afgewisseld met klassieke muziek van Johann Sebastian Bach, Camille Saint-Saëns, Claude Debussy, …

 

Het volledige programma vindt u hier.

PRAKTISCH:

  • het concert duurt 1,5 uur

  • prijs: 150 euro excl. BTW

  • aflevering: MP4-bestand van 4,7 GB

of telefonisch op: 0486/79.17.72 (Miriam)

of 0473/63.90.60 (Paulien)

 

Aankoop Virtueel Kerst- en Nieuwjaarsconcert

Vul hieronder de facturatiegegevens in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk omtrent uw bestelling.